Hälsokontroll Järfälla

Hälsokontroll Solna

Hälsokontroll Järfälla

Letar ni rätt hälsokontroll Järfälla? Då tar vi på Sollentunahälsan emot er med öppna armar!
På Sollentunahälsan får du och dina anställda en heltäckande företagshälsovård. Vi erbjuder en stor variation av hälsokontroller till alla typer av företag. Vi har i över 40 års tid levererat företagshälsa till företag främst i Norrort och just nu märker vi ett stort intresse från kunder även i Järfälla. Vi välkomnar nya företag och deras anställda i Järfälla.

Med våra resurser hjälper vi dig och dina anställda att bli friskare och mer effektiva på jobbet!

Företagshälsa Järfälla

En bra företagshälsovård gör att företaget bli lönsamt samtidigt som den enskilde anställda mår bra. På Sollentunahälsan hjälper vi våra kunder att välja rätt hälsokontroll för de anställda. En bra hälsokontroll är navet i det systematiska arbetsmiljöarbetet och hjälper företagets anställda att prestera effektiv. Har ni lagstadgade kontroller som ni måste genomföra ser vi till att detta sker på ett korrekt sätt och i linje med gällande krav. Det beror helt på vilken bransch ni arbetar i och hur era behov ser ut.

Våra olika hälsokontroller går på djupet och ger en bra bild av hälsoläget och den anställdes mående. Hos oss fokuserar vi på hög kvalitet och ett personligt bemötande. På Sollentunahälsan är alla vip-kunder!

Rätt hälsokontroll Järfälla

Sollentunahälsan är en heltäckande företagshälsovård och vi hjälper er med allt arbetsmiljöarbete.
Hos oss kan ni få stöd i allt från rehabilitering till vaccinationer, läkarbesök och psykologsamtal. En bra företagshälsovård är inte en kostnad utan en lönsam affär för både bolaget och de enskilda anställda. Hos oss på Sollentunahälsan arbetar företagssköterskor, läkare, psykologer, beteendevetare, kostrådgivare, naprapater och skyddsingenjör. Vi ser varje kund som unik och skapar lösningar som passar alla företag.
Hälsokontroll Järfälla? Vi hittar alltid en lösning som passar er.

Hälsokontroll Byggnads Järfälla

Oavsett om dina anställda behöver göra lagstadgade hälsokontroller för att kunna utföra sitt arbete eller om ni ändå väljer att använda det i ert systematiska arbetsmiljöarbete så finns vi där för er.

Vi erbjuder även hälsokontroller speciellt utformade för att möta olika fackförbunds krav, som till exempel Byggnadsförbundet eller Målareförbundet.

Våra hälsokontroller innefattar en stor palett av blodprover som sedan förklaras i mötet med läkaren. Om arbetet är fysiskt så rekommenderar vi hälsokontroller som även omfattar konditionstest på testcykel. Vi erbjuder även hälsokontroller speciellt utformade för att möta olika fackförbunds krav, som till exempel Byggnadsförbundet eller Målareförbundet.

Våra hälsokontroller ger en heltäckande bild gällande till exempel kondition, blodstatus, hjärt- och kärl, blodfetter, prostata, lever, njurar, sköldkörtel med mera…

Företagshälsovård Järfälla

Vill du få mer kunskap om varför du mår som du gör, eller förbättra din hälsostatus? Kom på hälsokontroll hos oss! Är ni en större grupp som vill göra hälsokontroller kan vi komma ut till er på företaget och genomföra vissa hälsokontroller på plats.

Förutom att en bra företagshälsovård är lönsam för företaget, genom att till exempel minska sjukfrånvaron, hjälper vi dig behålla dina anställda längre. Vi hjälper er även förbättra produktiviteten och öka trivseln på arbetsplatsen. Risken för olyckor minskar också om de anställda får göra regelbundna hälsokontroller.

Nu välkomnar vi på Sollentunahälsan fler företag i Järfälla!