Privatpersoner

Som privatperson är du alltid välkommen till oss!

Vi på Sollentunahälsan erbjuder en bred palett av tjänster till dig som privatperson. Vi är alltid måna om att ge god service och snabba tider till alla våra kunder.

Som privatperson kan du träffa våra erfarna sköterskor och läkare för att till exempel göra hälsokontroller eller för att få medicinska intyg. Du kan också vaccinera dig eller få hjälp med olika medicinska besvär. Du kan även få behandling av naprapat eller massör.

Våra tjänster

Här kan du, som privatperson, själv boka tid för hälsokontroll samt behandling hos naprapat eller massör

Hälsokontroll

Vi har flera olika typer av Hälsokontroller. Den mest populära är Hälsokontroll Plus. Den delas upp på två besökstillfällen.

Det första besöket innefattar omfattande blodprover, urinprov, syn- och hörseltest, blodtryck, EKG, vid behov även vid behov mätning av lungfunktion (spirometri) samt över vissa åldrar avföringsprov, PSA för män och sköldkörtelprov för kvinnor. Det är även möjligt att göra konditionstest på cykel.  

Det andra besöket hos oss är en medicinsk bedömning hos läkare, där resultaten sammanfattas och diskuteras. Du får även förslag på vidare åtgärder.

Om din arbetsgivare har avtal gällande företagshälsovård med Sollentunahälsan sker bokningen istället genom ansvarig på din arbetsplats.

Naprapat

Här kan du boka tid för behandling hos naprapat.

Napraptbehandling 40 min / 790 kr

Ultraljudsbehandling 40 min / 790 kr

Priset gäller för privatpersoner. Om din arbetsplats har avtal gällande företagshälsovård, och ska stå för kostnaden, är det viktigt att besöket är godkänt av din arbetsgivare.

Massage

Bka tid för en avslappnande och välgörande massage. Välj mellan en klassisk massage, idrottsmassage eller gravidmassage.

Klassisk massage
En klassisk massage är en mjukare och mer avslappnande behandling för dig som vill komma ner i varv eller ha hjälp med lättare muskelspänningar.

Idrottsmassage
För dig med mer besvär eller för dig som idrottar finns den mer djupgående idrottsmassagen.

Rådgör med oss om du är osäker på vilken behandling som passar dig bäst.

Klassisk massage
25 min / 590 kr
40 min / 790 kr
55 min / 950 kr

Idrottsmassage
40 min / 950 kr
55 min / 1120 kr